Κυκλικές Συρόμενες Πόρτες

υψηλη αισθητικη, ιδανικη για χωρουσ υψηλησ κυκλοφοριασ

Κυκλικές Συρόμενες πόρτες

Οι εξαιρετικά κομψές κυκλικές συρόμενες πόρτες προτιμώνται για τον καμπυλωτό σχεδιασμό τους και προσαρμόζονται εξόχως σε κάθε κτήριο προκειμένου να προσδώσουν μία ομοιόμορφη εικόνα στην πρόσοψη του κάθε κτηρίου. Σε κτήριο με έμφαση στον σχεδιασμό αποτελούν μοναδική λύση. Όσο αφορά την γεωμετρία τους υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις της ημικυκλικής, της οβάλ, και των τομέων κύκλου, ενώ όλες οι επιλογές προσφέρουν τον ίδιο υψηλό βαθμό κομψότητας αλλά και ασφάλειας.

ΗΜ30/CRS

Πολύ κομψές πόρτες που μπορούν να ταιριάξουν και να εναρμονιστούν απόλυτα με την αρχιτεκτονική των κτιρίων. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει ελκυστικές εισόδους σε κτίρια με επίπεδες προσόψεις με σωστή τοποθέτηση και επίλυση λεπτομερειών.

Οι πόρτες HM30/CRS μπορούν να κατασκευαστούν ως ημικυκλικές, καμπύλες, πλήρως κυκλικές, κοίλες ή κυρτές. Παρέχει ομαλή κυκλοφορία με ασφάλεια όπου κι αν χρησιμοποιείται.

Προσπέκτους

 

Προδιαγραφές:

Οι αυτόματες κυκλικές συρόμενες πόρτες κατασκευάζονται με εξωτερικές διαμέτρους από 1600 – 5400 χλστ. με διάφορες επιλογές σε ύψος και πλάτος περάσματος. Η καμπύλη γεωμετρία τους δίνει επιλογές για το μεγαλύτερο δυνατό καθαρό πέρασμα σε αυτόματη πόρτα σε σχέση με άλλα μοντέλα (περιστροφική ή επίπεδη συρόμενη). Μπορεί να κατασκευαστεί με 1, 2 ή 4 φύλλα με πληθώρα επιλογών σε φινίρισμα, γυαλί, μεθόδους ενεργοποίησης και ασφάλεια, ενώ συμμορφώνεται απόλυτα με τις προδιαγραφές ασφαλείας ΕΝ 16005.

Ελάτε να μελετήσουμε το δικό σας έργο

Άμεση & άρτια εκπόνηση μελέτης εφαρμογής χωρίς καμία υποχρέωση