Περιστροφικές Πόρτες

υψηλη αισθητικη, ασφαλεια & εξοικονομηση ενεργειασ

Περιστροφικές πόρτες

Οι περιστροφικές πόρτες μπορούν να μειώσουν τις ενεργειακές απαιτήσεις για θέρμανση ή ψύξη κτιρίου. Αυτό μειώνει το ενεργειακό κόστος και βελτιώνει το αποτύπωμα CO2.

MR30/SM & MR30/SA

Η περιστροφική πόρτα MR30/SM αποτελεί κομψή λύση για προσόψεις κτηρίων με έμφαση στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Εκτός από την αξιόπιστη και εύρωστη κατασκευή της, αλλά και την συμβολή της στην αρχιτεκτονική αρμονία του κτηρίου, η περιστροφική πόρτα επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς διαθέτει την δυνατότητα από την κατασκευή της να δρα ως ανεμοφράκτης εισόδου. Τα περιστρεφόμενα φύλλα σταματάνε την κίνησή τους πάντα στην κλειστή και απόλυτα στεγανή θέση και έτσι δεν επιτρέπουν σε σκόνη, θόρυβο και εξωτερικά ρεύματα αέρα να εισέλθουν στο κτήριο, αυξάνοντας την ηρεμία και την άνεση στο εξωτερικό του και ταυτόχρονα δίνοντας την δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας στον ιδιοκτήτη του κτηρίου.

Η περιστροφική πόρτα μπορεί να είναι χειροκίνητη ή αυτόματη. Στην περίπτωση της αυτόματης πόρτας MR30/SA, με την χρήση του μηχανισμού UniMASTER της εταιρίας Metaxdoor επιτυγχάνεται η απροβλημάτιστη και απρόσκοπτη λειτουργία της πόρτας με πληθώρα επιλογών πρόσβασης και λειτουργίας.

Προσπέκτους

 

Προδιαγραφές:

Οι περιστροφικές πόρτες μπορούν να εξυπηρετήσουν διαμέτρους από 2000 έως και 3800 χλστ., σε διάφορα ύψη, με 3 ή 4 φύλλα και πληθώρα επιλογών στο φινίρισμα των μεταλλικών και των γυάλινων τμημάτων της. Η κατασκευή των πορτών ακολουθεί τα πλέον σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας, ενώ ανάλογα με την τοποθεσία που θα εγκατασταθούν υπάρχουν και ανάλογες επιλογές ασφαλείας και ενεργοποίησης για την πρόσβαση όπως κλείδωμα με πάνελ με κωδικό, καρταναγνώστης, εξωτερικά φύλλα νυκτός και πολλές άλλες.

Προδιαγραφές:

Οι γυάλινες περιστροφικές πόρτες μπορούν να εξυπηρετήσουν διαμέτρους από 2000 έως 3400 χλστ., σε διάφορα ύψη με 3 ή 4 φύλλα, ενώ τα λεπτά προφίλ αλουμινίου αποτελούνται από ματ ανοξείδωτο ατσάλι. Στις αυτόματες πόρτες ο εγκέφαλος και το μοτέρ είναι ενδοδαπέδια ενώ παρέχονται επίσης δακτύλιος και χαλάκι δαπέδου. Η προσαρμογή στην πρόσοψη κάθε κτηρίου μπορεί να ολοκληρωθεί με επιλογές φινιρίσματος στα γυάλινα τμήματα και τα προφίλ αλουμινίου της πόρτας.

GL30/SM & GL30/SA

Δημιουργήστε εντυπωσιακή και άνετη είσοδο.

Η περιστροφική πόρτα GL30/SM είναι μία εξαιρετική λύση για την πρόσοψη ενός κτηρίου όταν απαιτείται περισσότερη κομψότητα και διαφάνεια. Αυτό το μοντέλο περιστροφικής πόρτας, εκτός από τα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας που διαθέτει, έχει επίσης την δυνατότητα να προσαρμοστεί άψογα και αρμονικά σε κτήρια με γυάλινες προσόψεις.

Αυτή η περιστροφική πόρτα μπορεί να είναι χειροκίνητη ή αυτόματη. Στην περίπτωση της αυτόματης πόρτας GL30/SA, ο μηχανισμός UniMASTER της εταιρίας Metaxdoor ενσωματώνεται στο δάπεδο δίνοντας έτσι την επιλογή τοποθέτησης γυάλινης οροφής στην πόρτα. Τα πλέον σύγχρονα συστήματα της εταιρίας επιτρέπουν πληθώρα επιλογών πρόσβασης, λειτουργιών και κλειδωμάτων, τηρώντας πάντα τα απαιτούνται πρότυπα ασφαλείας.

Προσπέκτους

GRA

Ασφαλές πέρασμα με μεγάλη συχνότητα χρήσης.

Οι περιστροφικές πόρτες GRA έχουν σχεδιαστεί με βάση την μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα σε εισόδους με μεγάλη συχνότητα διέλευσης και προσφέρουν άνετη δίοδο με ασφάλεια χωρίς να θυσιάζεται η αρχιτεκτονική αισθητική. Υπάρχει πληθώρα επιλογών σε λειτουργικότητα ενώ με τον αυξημένο χώρο που προσφέρουν τα μεγαλύτερα μεγέθη υπάρχει ακόμα και επιλογή λειτουργίας βιτρίνας στο κεντρικό χώρο της πόρτας για διαφημιστικό σκοπό. Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται με το αυτόματο σύστημα ελέγχου σε συνεργασία με τον υψηλής ποιότητας εγκέφαλο UniMASTER.

Προσπέκτους

 

Προδιαγραφές:

Οι πόρτες αυτές είναι αυτόματες και κατασκευάζονται για διαμέτρους από 3800 έως 6000 χλστ. Διαθέτουν επιλογές σε αριθμό φύλλων με 3 ή 4 με απλό σχέδιο ή με βιτρίνα. Εναλλακτικά, λύσεις για το φινίρισμα γυαλιών και μεταλλικών τμημάτων μπορούν να εφαρμοστούν προκειμένου η πόρτα να ταιριάξει στις αισθητικές απαιτήσεις της πρόσοψης κάθε κτηρίου.

Προδιαγραφές:

Οι πόρτες M-COM κατασκευάζονται για διαμέτρους από 3400 έως 5400 χλστ. και έχουν 2 περιστρεφόμενα φύλλα. Εκτός από τις ιδιότητες της περιστροφικής πόρτας που διαθέτουν, τα δύο φύλλα μπορούν να λειτουργήσουν και ως αυτόματη επίπεδη συρόμενη πόρτα στο κέντρο της διαμέτρου. Διάφορες εναλλακτικές ανάλογα με τις ανάγκες του κτηρίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω φινιρισμάτων σε μεταλλικά και γυάλινα τμήματα, ενώ με την χρήση των εξωτερικών φύλλων νυκτός παρέχεται η λύση ενός ασφαλούς κλειδώματος.

M-COM

Πόρτες που προσφέρουν παραπάνω από απλά μία δίοδο στο κτήριο.

Οι περιστροφικές πόρτες M-CΟΜ της Metaxdoorείναι πολυλειτουργικές αυτόματες πόρτες όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εισόδους κτηρίων όταν απαιτούνται συνδυασμοί η συχνές μεταβολές των λειτουργικών αναγκών της πόρτας. Αυτό το σύστημα είναι από τα πιο δημοφιλή και λειτουργικά που υπάρχουν. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κτήρια όπως εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, αεροδρόμια και ξενοδοχεία όπου επικρατεί εντατική και συνεχής διέλευση πεζών, κίνηση αμαξιδίων, φορείων, καλαθιών αγορών, αποσκευών και άλλων. Οι προδιαγραφές ασφαλείας εδώ συναντούν πολλά πρότυπα και βρίσκονται σε εξαιρετικά υψηλό βαθμό.

Σαν αρχή λειτουργίας τους οι περιστροφικές πόρτες περιέχουν την εξοικονόμηση ενέργειας και την ασφαλή διέλευση. Στο κέντρο της πόρτας υπάρχει διάταξη φύλλων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως επίπεδη συρόμενη πόρτα, ενώ τα εξωτερικά φύλλα νυκτός για κλείδωμα είναι διαθέσιμα σαν βασική επιλογή σε αυτή την πόρτα εξ ’αιτίας του τρόπου κατασκευής της.

Προσπέκτους

Ελάτε να μελετήσουμε το δικό σας έργο

Άμεση & άρτια εκπόνηση μελέτης εφαρμογής χωρίς καμία υποχρέωση