Αυτόματες πόρτες

δΏΣΤΕ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΑς ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

100%

Αισθητική
Ενσωμάτωση

6,0 μ.

Μέγιστη
Διάμετρος

3,1 μ.

Μέγιστο
ύψος

Εξοικονόμηση
Ενέργειας

Οι περιστρεφόμενες πόρτες μπορούν να μειώσουν τις ενεργειακές απαιτήσεις για θέρμανση ή ψύξη κτιρίου. Αυτό μειώνει το ενεργειακό κόστος και βελτιώνει το αποτύπωμα CO2.

Υψηλή
αισθητική

Συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και την εξυπηρέτηση μεγάλου αριθμού διέλευσης ατόμων,  με την ολοκλήρωση της αρχιτεκτονικής πρόσοψης και των αισθητικών αναγκών των σύγχρονων κτηρίων

Απόλυτη ευελιξία στη
Διακίνηση προσωπικού

Οι περιστρεφόμενες πόρτες εκπληρώνουν πολλαπλούς σκοπούς στις εισόδους δημόσιων κτιρίων., επιτρέποντας στους ανθρώπους να μπαίνουν και να βγαίνουν χωρίς προβλήματα.

Υψηλή
Ασφάλεια

Ακολουθόντας τα πλέον σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας, υπάρχουν επιλογές ασφαλείας και ενεργοποίησης για την πρόσβαση όπως κλείδωμα με πάνελ με κωδικό, καρταναγνώστης, εξωτερικά φύλλα νυκτός και πολλές άλλες.

Συνδυασμός Υψηλής Αισθητικής,
Άνεσης, Ασφάλειας & λειτουργικότητας

Διαμορφώστε την είσοδο του κτιρίου σας με προσαρμοσμένες λύσεις που συνδυάζουν ασφάλεια, λειτουργικότητα, άνεση και απόλυτη εναρμόνηση με τον σχεδιασμό του κτιρίου.

  • Υψηλή αισθητική και εξοικονόμηση ενέργειας.

  • Αποτελεσματική μόνωση έναντι στον καιρό, τη σκόνη και το θόρυβο.
  • Εύκολη & Απρόσκοπτη διέλευση προσωπικού.

  • Ο μηχανισμός uniMASTER προσφέρει πληθώρα επιλογών πρόσβασης και λειτουργίας/

  • Τεχνική Υποστήριξη 24/7 για απρόσκοπτη λειτουργία

Περιστροφικές πόρτες

Οι είσοδοι των δημόσιων κτιρίων ενισχύονται με την τοποθέτηση περιστροφικών θυρών. Προσφέρουν ασφάλεια, είναι κομψές και προσφέρουν άνεση επιτρέποντας στους ανθρώπους να εισέρχονται και να εξέρχονται απρόσκοπτα, χωρίς καθυστερήσεις. Επιπλέον, αποτρέπουν την είσοδο των καιρικών συνθηκών στο εσωτερικό του κτιρίου, βελτιώνοντας έτσι την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου. Ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτών, μπορεί κανείς να επιλέξει είτε χειροκίνητη είτε αυτόματη έκδοση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τα συστήματα περιστρεφόμενων θυρών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας απαντήσουμε.

taxation planning

Eiusmod tempor incididunt ipsum ut labore dolore magna aliqua. Ut enim minim veniam duisy ipsum sed quis.

Κυκλικές Συρόμενες

Εξαιρετικά κομψές κυκλικές συρόμενες πόρτες προτιμώνται για τον καμπυλωτό σχεδιασμό τους και προσαρμόζονται εξόχως σε κάθε κτήριο προκειμένου να προσδώσουν μία ομοιόμορφη εικόνα στην πρόσοψη του κάθε κτηρίου, προσφέροντας υψηλό βαθμό κομψότητας αλλά και ασφάλειας.

Επίπεδες Συρόμενες

Οι επίπεδες αυτόματες πόρτες HM30/SLD με τον ελκυστικό σχεδιασμό και την εργονομική τους προσέγγιση επιτρέπουν την ασφαλή και γρήγορη διέλευση. Βρίσκουν κατά κόρον εφαρμογή σε κτήρια όπως ξενοδοχεία, δημόσια κτήρια, εμπορικά κέντρα και άλλα ενώ μπορούν να προσαρμοστούν στις αισθητικές απαιτήσεις του κάθε κτηρίου.

Ελάτε να μελετήσουμε το δικό σας έργο

Άμεση & άρτια εκπόνηση μελέτης εφαρμογής χωρίς καμία υποχρέωση

Έργα