Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

45+ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ

Ο όμιλος των εταιριών “Π. Ζαφειρόπουλος Α.Ε.” ασχολείται περισσότερο από 45 χρόνια με την παραγωγή, εισαγωγή, διάθεση και εγκατάσταση ειδικών δομικών υλικών, μέσω των εταιριών του ομίλου. Είναι πρωτοπόρος στον τομέα και ο πρώτος που καθιέρωσε την εφαρμογή πολλών ειδικών υλικών στα κτήρια όπως, των κινητών ηχομονωτικών τοίχων, των πυροδιαφραγμάτων, των ηχομονωτικών πτυσσόμενων θυρών κ.α.

Η ιστορία μας

Ο όμιλος των εταιριών “Π. Ζαφειρόπουλος Α.Ε.” ασχολείται περισσότερο από 45 χρόνια με την παραγωγή, εισαγωγή, διάθεση και εγκατάσταση ειδικών δομικών υλικών, μέσω των εταιριών του ομίλου. Είναι πρωτοπόρος στον τομέα και ο πρώτος που καθιέρωσε την εφαρμογή πολλών ειδικών υλικών στα κτήρια όπως, των κινητών ηχομονωτικών τοίχων, των πυροδιαφραγμάτων, των ηχομονωτικών πτυσσόμενων θυρών κ.α. Μέχρι πρόσφατα τα προϊόντα αυτά διατίθεντο από την εταιρία του ομίλου ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α.Β.Ε.Ε., η οποία το 2012 συγχωνεύτηκε με τη μητρική εταιρία.

Κυριότερος τομέας εφαρμογής αποτέλεσε η διαμόρφωση εσωτερικών χώρων, με υψηλές προδιαγραφές ακουστικής (ηχομόνωσης και ηχοαπορρόφησης). Οι πελάτες της είναι τα πιο γνωστά ονόματα στην Ελλάδα και όχι μόνο (βλ. πελατολόγιο). Λόγω της υψηλής εξειδίκευσης και της πολύχρονης εμπειρίας των στελεχών της εταιρίας, η εφαρμογή των υλικών περιλαμβάνει όλα τα στάδια, από τη προμελέτη του έργου και την (χωρίς υποχρέωση) συμβουλευτική προς τον μελετητή, μέχρι την εγκατάσταση των υλικών και τη τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, οποτεδήποτε απαιτηθεί και σε συντομότατους χρόνους. Η υψηλή αξιοπιστία της εταιρίας, την έχει φέρει στην πρώτη θέση της αγοράς, με μεγάλη απόσταση από τον ανταγωνισμό. Από το 1983 έχουν τοποθετηθεί περισσότεροι από 4.000 κινητοί τοίχοι κυρίως στην Ελλάδα, αλλά και σε γειτονικές χώρες.

Η εταιρία μας ξεκίνησε την πορεία της στη διαμόρφωση χώρων και τις καινοτόμες κατασκευές την δεκαετία του 1970 και έκτοτε, βρίσκεται σε ανοδική πορεία στον κατασκευαστικό κλάδο, με τη δεκαετία του 2000, μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του ’10, να χαρακτηρίζεται “χρυσή εποχή” για την ανάπτυξή μας. Στη παρούσα φάση αξίζει να σημειώσουμε πως η επιχείρηση μας, μετά από πολυετή πορεία στον κατασκευαστικό κλάδο, αντιστέκεται στο ρεύμα των εξελίξεων και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον χώρο, ακόμα και εν μέσω κρίσης, έχοντας εισέλθει πλέον στη φάση του σχεδιασμού της παραγωγής των χωρισμάτων, στο εργοστάσιό μας στο Κορωπί.

Η επιθυμία μας να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, μας προτρέπουν να έχουμε υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές για να πετυχαίνουμε επιθυμητά αποτελέσματα με συνέπεια, όπως περιγράφει το πλαίσιο της πιστοποίησης μας κατά ISO 9001:2015. Εξίσου σημαντική για εμάς είναι και η προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και η ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργασίας, καθώς διαθέτουμε πιστοποιήσεις κατά OHSAS 18001 και ISO 45001.